088 240 90 10


Cenergy Consultancy verzorgt al ruim 20 jaar op maat gemaakte trainingen en workshop waarin gastvrij, verkoop- en leidinggevend gedrag centraal staat. Gedrag is immers te leren en dat leer je vooral door te oefenen.

Steeds vaker worden wij benaderd door professionals, die graag door ons getraind of gecoacht willen worden om het vak van trainer (nog beter) onder de knie te krijgen. Dat gaat om voormalige deelnemers aan één van onze opleidingen, interne trainers bij organisaties of ZZP’ers die zichzelf verder willen ontwikkelen als vakbekwaam en professioneel trainer.

Omdat Cenergy Consultancy gelooft in het delen van kennis hebben wij, om aan de behoefte van (aanstaande) collega’s te voldoen, een traject ontwikkeld. Gedurende negen maanden gaan we met elkaar aan de slag om jou de fijne kneepjes van het trainersvak bij te brengen.

Doelen van de opleiding

Voor wie is deze opleiding bestemd?
De opleiding is bedoeld voor alle professionals in de dienstverlenende sectoren die kennis, vaardigheden en gedrag willen overdragen. Bijvoorbeeld mensen in de functie van trainer binnen een organisatie. Of startende dan wel ervaren zelfstandige trainers. Kortom mensen die het belangrijk vinden zichzelf blijvend te ontwikkelen om anderen zo goed mogelijk te begeleiden in hún ontwikkeling.

Hoe ziet het programma er uit?
De opleiding is vooral praktisch van opzet. Je zult veel oefenen. Er is voldoende ruimte om voorbeelden uit je eigen praktijk te bespreken en eigen leervragen centraal te stellen. Je krijgt oefeningen mee, die je thuis kunt voorbereiden. Op de praktijkdagen oefenen we voorkomende trainingssituaties aan de hand van real-life praktijkvoorbeelden.

Het programma bestaat onder meer uit:

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.