Teambuilding


Het doel van deze eendaagse workshop is om elkaar beter te leren kennen. Jullie gaan in deze training elkaars individuele kwaliteiten en competenties ontdekken en inzetten voor gezamenlijk teamwerk.

We gebruiken bijvoorbeeld:

  • Het Johari venster: de werking van communicatie en openheid in een team. Waar sta ik?
  • De opdracht Wapenfeiten: wat weet je nog niet van mij en wat leer ik van jou?
  • De ontwikkelfasen van een team: forming, storming, norming en performing. Hoe raakt dit ons als team?
  • Een communicatieopdracht, waarin samen tot een oplossing gekomen moet worden. Hoe verloopt de interne communicatie en het proces en wat is ieders rol?
  • Aanspreken en feedback geven: niet makkelijk, wel nodig. Hoe doe je dat op een goede manier?
  • Het kwaliteitenspel: wat ziet de ander in jou en waar liggen ontwikkelkansen?


We organiseren verder een leuke en uitdagende activiteit. De besproken kwaliteiten en competenties van de individuele teamleden kunnen zo in de praktijk ingezet worden. Hoe werken we samen?

Als activiteit bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden:

Zeilen
Kom met je team aan boord van een prachtig zeilschip. Voel de wind en het water op je gezicht, terwijl je zelf aan het roer staat. Op de momenten dat het anker is uitgegooid bespreek je met je team de plannen voor de toekomst. Het zeilen doe je onder leiding van de schipper, het bespreken onder begeleiding van ons

Schapen drijven
Onder leiding van een schaapherder en met hulp van een herdershond drijf je een kudde schapen. Een onvergetelijke ervaring met directe feedback… van de schapen!

Schilderen
Samen werken aan één opdracht. Overleggen is verplicht. Als groep bedenk je vormen en schilderstijlen (van verfsmijten tot een beeldmerk ontwerpen). Het resultaat is een groot deelbaar schilderwerk, waarvan elke deelnemer een stuk meeneemt.

Filmen & vloggen
Een professional leert jullie korte en krachtige filmboodschappen op een inhoudelijke en technisch goede manier te maken. Te gebruiken voor een eigen YouTube-kanaal of intranet. Hoe creatief is het team? Leuk en leerzaam!

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult het formulier verstuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag die niet kan wachten bel dan direct naar 088 240 90 10.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.