Strategisch Advies


Hospitality draagt meer dan ooit bij aan het succes van een onderneming. De klant beslist immers en deelt bovendien zijn ervaring vaak met de rest van de wereld via social media. Dat kan behoorlijke impact hebben. Zowel in positieve als in negatieve zin.

Aan ons wordt regelmatig gevraagd: “Wij willen van een 7 naar een 9, hoe moeten we dat aanpakken?” Dat zijn de momenten om ons als adviseur aan de organisatie toe te voegen. Met ons als tijdelijke, onafhankelijke en neutrale partner begeleiden wij je in het proces van denken naar doen. Door goed te luisteren en de juiste, soms moeilijke vragen te stellen komen we tot de essentie van jullie vraag.

Met de uitkomsten daarvan gaan we aan de slag. Wij helpen met praktische handvatten en methodes die blijvend resultaat opleveren. Dat doen wij door bijvoorbeeld deel te nemen aan (MT) vergaderingen, waar wij ter plekke tips geven. Of door vele, op het eerste oog verschillend lijkende plannen met elkaar te verbinden én behapbaar te maken. Zodat iedere collega in elke laag van de organisatie er mee aan de slag gaat.

Als organisatie is het belangrijk om blijvend te ontwikkelen, innoveren en verbeteren. Wij helpen je verder op het gebied van organisatieontwikkeling met advies en

  • Het opstellen van een missie en visie, strategische doelen en afdelingsdoelstellingen (én begeleiding van de uitvoer)
  • Ontwikkeling van klantgerichtheid in gedrag en proces
  • Opzetten van een Marketing & Sales- of acquisitieplan (én begeleiding van de uitvoer)
  • Voortzetting of beëindiging familiebedrijven
  • Rendementsadvies en –implementatie bij inkoop, verkoop en operatie
  • Personeelsbeoordeling: opzetten van gespreksformulieren en voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Assessment-ondersteuning (bij selectieprocedures)
  • On the job begeleiding met behulp van een praktijkspecialist: hospitality coach en advies on the job
Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult het formulier verstuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag die niet kan wachten bel dan direct naar 088 240 90 10.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.