06 16 13 14 34

Op zoek naar versterking van jullie team? In een krappe arbeidsmarkt kan het lastig zijn om snel de juiste kandidaat te vinden. En misschien is het zelfs lastiger deze te behouden.

Cenergy Consultancy helpt graag op een persoonlijke en transparante manier en net even anders dan een gemiddeld recruitmentbureau. Bij ons geen dertien in het dozijn aanbiedingen. Wij stellen alleen een kandidaat voor als wij 100% zeker weten dat er op professioneel en persoonlijk vlak een match is. Wij maken daarbij gebruik van ons solide netwerk van professionals die allen hun sporen verdiend hebben op het gebied van hospitality, facility, inkoop, sales en management.

Match op zachte waarden
Wij kennen onze kandidaten persoonlijk en weten dus precies waar hun kracht ligt. Wij kijken bij het invullen van een vacature niet alleen naar de inhoudelijke competenties die nodig zijn. Juist de ‘zachte waarden’ krijgen van ons extra aandacht.

Tijdelijke ondersteuning, langdurig profijt
Cenergy Consultancy biedt toegevoegde waarde ook nadat het project is afgerond. Onze interimmers delen hun kennis en ervaring met jouw team en ontwikkelen met hen een nieuwe werkwijze. Uiteraard blijven wij gedurende het gehele traject betrokken en bereikbaar. Ook dat verstaan wij onder hospitality. Daarna blijven we graag in contact om te monitoren en te borgen.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 06 16 13 14 34

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.