088 240 90 10

Monique van Lijssel

Cenergy richt zich samen op de ontwikkeling van gedrag van mensen en organisaties. Samenwerken en ontwikkeling van gedrag geeft mij energie, ik kom dan ook graag aan boord.

Een organisatiecultuur wordt gevormd door mensen en processen, “zo werkt het hier”. Ik ben geïnteresseerd in drijfveren. Wat maakt dat je een stapje extra zet? Waar heb je plezier in? Wat maakt dat je graag samenwerkt? Als we dat van elkaar weten en begrijpen, komen we verder.

Ik geloof in het werken aan persoonlijke ontwikkeling in een organisatie waar mensen zich thuis voelen. Met aandacht voor diversiteit en inclusie, “iedereen doet mee”. Teams werken beter samen en presteren beter als de verschillende rollen worden herkend, begrepen en benut. Om de verschillende rollen in beeld te krijgen, maak ik graag gebruik van het Belbin teamrolmodel. En als dan ook nog de processen optimaal verlopen, kunnen we het beste in elkaar naar boven halen.

Ik heb ruime ervaring in HR projecten en processen (recruitment, opleiding en ontwikkeling, verzuim, outplacement, integratie van organisaties) in diverse branches, waaronder zakelijke dienstverlening en onderwijs. People- en procesmanagement vormt de rode draad in mijn manier van werken.

Mijn motto: Verschillende mensen maken het verschil

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.