088 240 90 10Mensen zitten verschillend in elkaar en ervaren dezelfde dingen anders. Hierdoor is het meten van tevredenheid lastig voor organisaties. In een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om mensen aan je te binden. Dus is het regelmatig onderzoeken wat medewerkers motiveert en waar ze gelukkig van worden ook belangrijk. Wij voeren dat graag voor je uit.

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat is het doel van het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het volgende: het in hun kracht zetten van de leidinggevenden, terugdringen van verloop van de medewerkers of sterke en/of zwakke punten van de organisatie in kaart brengen.

Samen met de opdrachtgever geven wij vorm aan de manier van meten over deze belangrijke onderwerpen. Vervolgens worden de antwoorden geanalyseerd en als feedback verwerkt in een dashboard, hieruit kunnen wij dan een passend advies geven en samen kijken naar verbeterpunten en implementatie.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.