088 240 90 10

Marian Sprenkeler

Het is al weer jaren geleden dat ik met een grote glimlach rondliep bij twee sterren restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Trots als een pauw dat ik in dit prachtige toprestaurant mocht werken. De gastvrijheidskneepjes die ik daar leerde, komen me nog dagelijks van pas in mijn werk als strategisch communicatieadviseur.

Ik ontdekte dat gastvrijheid de basis is voor iedere succesvolle organisatie. Of je nou restauranteigenaar, woningcorporatie of afvalverwerker bent: je wilt het verschil maken met een uitstekende service en communicatie voor jouw bezoekers, bewoners of klanten. Het is vooral de kunst om hiervoor de juiste ingrediënten te vinden.

Als ervaren, enthousiaste communicatieadviseur zorg ik voor een frisse blik, nieuwe inzichten en een plan van aanpak waarmee je direct uit de voeten kunt. Naast denker ben ik namelijk ook een bevlogen doener. Kan jouw organisatie wel wat communicatie-ingrediënten gebruiken? Of ben je juist op zoek naar een overall recept voor een herkenbare uitstraling? Ik help je graag.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.