088 240 90 10
Linda van den Berg

Linda van den Berg

Linda heeft ruim 18 jaar ervaring in de hospitality in de breedste zin van het woord. Van ervaren gastvrouw in sterren zaken tot Director of Sales van de twee grootste hotels in Rotterdam. Hospitality stroomt door haar bloed en dat heeft ze dan ook tot en met management niveau gedaan waarbij zij een groot team aanstuurde en regelmatig het buitenland op zocht om de hotels te verkopen.

Linda heeft nu maar één doel en dat is haar passie, kennis en ervaring over te brengen op anderen zodat mensen in de mooiste branche die er is zich kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk draait het allemaal om de belevenis van de gast/klant, oftewel om de “customer journey”. Hoe kun je deze zo gastvrij mogelijk maken en hoe verkoop je deze het beste? Oftewel, hoe bepaal je de behoefte en hoe speel je daar het beste op in om uiteindelijk het beste rendement te behalen. Dat is sales! Linda is een enorm enthousiaste dame met veel positieve energie en overtuigingskracht in combinatie met een nuchtere “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. 

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.