088 240 90 10

Joske Kuut

Wie gastvrijheid zegt, zegt eigenlijk Joske. Ik ben gefascineerd geraakt door dit onderwerp tijdens mijn werk als hotelreceptioniste. Ik merkte dat je met je eigen houding en gedrag invloed had op de tevredenheid van de gast. En toen ik besefte dat ik dat heel leuk vond én er ook nog eens goed in bleek te zijn, ben ik me meer gaan verdiepen in dit onderwerp. Later ben ik studenten gaan inspireren op de Middelbare Hotelschool. En nu komen mijn twee passies ‘gastvrijheid’ en ‘mensen iets leren’ samen in mijn werk als Hospitality Trainer/Coach.

Wat voor type trainer ben ik niet? Ik ben geen zender, bij mij krijg je geen kans om af te haken of in slaap te vallen. Ik ben een trainer die al haar deelnemers écht ziet. Ik betrek je bij de training, ik vind jouw mening namelijk belangrijk. Door mijn humor maak ik het luchtig en laagdrempelig. Leren moet leuk zijn, toch?

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.