088 240 90 10
Jan van Belzen

Jan van Belzen

Als je een goede kok bent, wil dat dan zeggen dat je chefkok kan worden? Wanneer je een salestijger bent, gaat het aansturen van een salesteam dan ineens vanzelf? Is een ondernemer met medewerkers in dienst vanzelfsprekend een goede leidinggevende?

Veel leidinggevenden worstelen met leiderschap. Bij leiderschap komen namelijk ineens andere vaardigheden kijken. Jouw succes wordt nu niet meer alleen bepaald door jouw eigen vak goed uit te oefenen.

Ik ben Jan van Belzen. Leiderschapstrainer en coach en meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies. Daarbij heb ik mijzelf verder ontwikkeld door middel van trainingen, cursussen en opleidingen. Ik vind leidinggeven namelijk het mooiste vak dat er bestaat!

Leiderschap is wetenschappelijk in mijn beleving niet eenduidig. Ieder team, ieder doel en ieder bedrijf is anders. Daarom help ik (beginnend) leidinggeven een eigen leiderschapsstijl te vinden, door middel van een persoonlijk en op maat coachtraject.

Ik coach no-nonsense en hands-on (niet-, beginnende of onzekere) leidinggevenden in het aansturen van een team. Want leidinggeven is een vak!

Ik heb de missie als pro- actieve partner, integer en inspirerend, met jou samen jouw doelen te bereiken. Dit doen wij op een informele en interactieve manier; leiderschapstraining en begeleiding, ondersteuning on the job of als sparringpartner achter de schermen.

En uiteraard, na het behalen van de gewenste resultaten, samen jouw successen vieren!

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.