Ida de Wit

Ida de Wit

Ik ben Ida geboren in een gastvrij agrarisch ondernemingsgezin. Doorzettingsvermogen, aanpakken en ondernemen dat heb ik mee gekregen. Ik ben een enthousiast, gedreven, sociaal en hou van praktische aanpak.

Uit eigen ervaring weet ik daardoor dat grenzen aangeven moeilijk is, maar dat leerde ik pas toen ik in 2016 een burn-out kreeg. Dit gun ik niemand nadat bij mij het roer om ging wist ik, hier wil ik anderen mee gaan helpen.

Mijn passie is om anderen te helpen hoe om te gaan met obstakels, veel stress, persoonlijke ontwikkeling om zo weer in balans te komen. Door middel van boks coaching, help ik je weer terug in je eigen krachten. Door zowel mentaal als fysiek aan de slag te gaan, komen hoofd en hart weer in verbinding.

Word de beste versie van jezelf!

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult het formulier verstuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag die niet kan wachten bel dan direct naar 088 240 90 10.
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.