088 240 90 10
Ida de Wit

Ida de Wit

Ik ben Ida geboren in een gastvrij agrarisch ondernemingsgezin. Doorzettingsvermogen, aanpakken en ondernemen dat heb ik meegekregen. Ik ben een enthousiast-, gedreven-, sociaal persoon en houd van een praktische aanpak.


Wat is boks coaching?

Bij boks coaching gaat het niet om de sportieve prestatie en ook is het niet belangrijk of je al eens gebokst hebt. Boksen werkt als een spiegel waarin je ziet hoe jij in het dagelijks leven functioneert en reageert. Dit levert prachtige resultaten op. Ik zie veel mensen in mijn praktijk versteld staan van wat ze met boks coaching bereiken.

De boksoefeningen laten zien hoe jij in het leven staat en reageert op bepaalde situaties en emoties. Door te boksen laat je gedachten en prikkels los en kom je veel gemakkelijker bij je gevoel. Doordat jij voelt wat een oefening met je doet, wordt het heel concreet tegen welke issues je aanloopt. En daar gaan we vervolgens weer mee aan de slag. Zo vullen de gesprekken en het boksen elkaar heel mooi aan.

Aan de slag met stress, burn-out en boks coaching!

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.