088 240 90 10

Hospitality training

Deze hospitality training gaat over hoe je goed verbinding maakt tussen de gast en jou. Dagelijks krijg je te maken met verschillende situaties waarin je dienstverlenend handelt. Je leert hoe je achter de behoeften komt van iedere gast/klant door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen; hoe je een blijvende band opbouwt en hoe je meedenkt in alternatieven: wat lukt er wél? Ook wordt er dieper ingegaan op assertief gedrag en krijg je leerzame tips hoe je grenzen moet aangeven en tegelijk grip houdt op gesprekken en gastvrij blijft. Door middel van voorbeelden, oefeningen en rollenspellen wordt deze training zo realistisch mogelijk. Na deze training krijg je praktische handvatten en persoonlijke tips mee die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

1 dag

2 tot 10 deelnemers

NL/ENG

  • Beleving van hospitality: jij maakt hét verschil!
  • Altijd vanuit de behoefte van de ander
  • Goed luisteren, samenvatten en doorvragen
  • De klantreis van jouw organisatie
  • Het zijn de kleine dingen die het doen: dat is gastvrijheid!
  • Hoe te handelen met assertieve gasten en klanten

Ter voorbereiding aan deze hospitality training kunnen wij een 0-meting laten uitvoeren om te meten waar de organisatie qua hospitality nu staat. Op basis van deskundigheid, bereikbaarheid en gastvrijheid wordt er gemeten hoe de beleving van de dienstverlening is door de doelgroep(en) die bij de organisatie past. Dit kan in de vorm van mystery calls, mails of visits. Deze resultaten geven handvatten voor de training en worden besproken met de deelnemers. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Waar liggen kansen voor de organisatie? Na de Hospitality training kan er weer een meting worden uitgevoerd om te kijken hoe de organisatie er nu voor staat qua beleving. Zo houd je dienstverlening en beleving bespreekbaar.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.