088 240 90 10
Hans van der Linden

Hans van der Linden

Bij Cenergy Consultancy is mijn rol die van gesprekspartner tijdens de trainingen of tijdens een coachsessie. Mijn naam is Hans van der Linden en ik ga met jou als deelnemer in gesprek. Meestal gaat dat over een onderwerp dat je moeilijk vindt om in je dagelijkse praktijk aan te kaarten met je teamlid, je leidinggevende of een andere collega. Die ander ben ik in dat geval. Met mij oefen je het gesprek waar jij tegenop ziet. Net zo lang tot je genoeg vertrouwen hebt in het gesprek en in de praktijk aan druft te gaan. Samen met de trainer wijs ik je vooral op wat je al goed doet. Dat is meer dan je denkt, kan ik je verklappen. Daar maken wij je bewust van. Natuurlijk, we geven je ook tips. Die zijn er altijd. Daarmee ga je aan de slag. Moet jij eens opletten hoeveel zekerder jij je zult voelen.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.