06 16 13 14 34
Elles Clarijs

Elles Clarijs

Mijn vorming is ontstaan in de “gastvrijheids-sector” en dan specifiek de catering, dus hospitality, klantgerichtheid, planning/organisatie, ontzorgen en projectmatig werken zit in mijn DNA. Vanuit mijn overtuiging dat je “samen” sterker bent dan in je eentje ben ik mijn eigen bureau in projectmanagement gestart, waarin gastvrijheid centraal staat.

Ben toch wel een echt ondernemend MKB-meisje met werkprojecten uiteenlopend van: HRM – Tekst tijgeren – Petit events – Ideeëndenker – Bedrijfsidentiteit – Conceptplanning & vorming – Ondersteuning bedrijfsactiviteiten.

Mijn opdrachtgevers en vrienden omschrijven mijn werkzaamheden vaak als MetAlles. Als ik een punt achter mijn werk zet dan hoor ik regelmatig “dat is typisch Elles”.

Vanuit mijn HR-achtergrond weet ik zaken in beweging te krijgen, door het zoeken naar de verbinding en het tonen van oprechte interesse in de ander.

Mijn (levens)motto is;“Ik heb het nog nooit gedaan maar…ik denk dat ik het kan! “@Pipi Langkous

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 06 16 13 14 34

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.