088 240 90 10

Bap Boumans

Bap is een senior trainer, facilitator en coach. Hij is een expert in cultuurverandering en het overbruggen van tegenstellingen in organisaties. Hij helpt management en medewerkers te doen wat er toe doet, waar de organisatie voor staat. Deelnemers in trainingen geven Bap terug hem te ervaren als een voorbeeld in klant- en gastgericht werken. Bap werkt ook voor bijzondere organisaties, zoals het gevangeniswezen, waar hostmanship een begrip is geworden.

Bap’s 2e fascinatie is stem. Als trainer besteedt hij aandacht aan hoe je iets zegt: de toon maakt de muziek. Als poppenspeler geeft hij zijn stem aan zijn poppen. Daarnaast werkt hij als professioneel voice-over. Hij spreekt o.a. vanuit zijn homestudio in voor e-learning, bedrijfsfilms, documentaires, exposities, evenementen en commercials.

Leuk van je te horen! Wanneer je je gegevens hier invult wordt het contactformulier verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan direct naar 088 240 90 10
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid and de servicevoorwaarden zijn van toepassing.